fbpx Skip to main content

nestas dashboard: verkoop sneller en tegen een betere prijs!

By 06/12/2018december 24th, 2022Kopen/verkopen, Particulier, Woningpas

We besteden gemiddeld 8 tot 12 jaarwedden aan de aankoop van een woning (zie De Tijd, 12/10/2018). Het is dan ook niet aan te raden lichtzinnig te werk te gaan bij de aankoop van een woning. Je wil toch geen kat in een zak kopen? Een verstandige koper vraagt daarom naar een nestas digitaal dashboard, waarin de staat van de woning beschreven staat. Een slimme verkoper maximaliseert met een nestas dashboard de waarde van zijn woning en verkoopt sneller, dankzij de transparantie over de staat van de woning.

Je digitaal dashboard is volledig, eenvoudig en transparant

Een woning is meestal de belangrijkste investering in het leven van een mens, maar even vaak een van de minst goed gedocumenteerde aspecten ervan. Het nestas digitale dashboard brengt hier verandering in. Het is de meest volledige en handige tool op de markt waarmee je als huiseigenaar de documentatie van een woning op een eenvoudige en transparante manier kunt aanleggen.

Je kunt nestas gebruiken om relevante documenten bijeen te brengen, zowel verplichte documenten als extra, nuttige informatie. Bovendien kun je met nestas efficiënt samenwerken met je leveranciers en partners: je deelt je bestanden of je paspoort, wisselt berichten uit via inline communicatie, nodigt hen uit om opdrachten te documenteren en plant toekomstige jobs in.

Jouw nieuwbouwwoning in kaart gebracht

Laat je een woning bouwen of koop je een nieuwbouwwoning- of flat, dan heb je wettelijk recht op de bijhorende documentatie in een postinterventiedossier(1). Met nestas kunnen aannemers, bouwpromotoren, architecten en veiligheidscoördinatoren je tijdig een compleet dashboard opleveren. Zij kunnen hun toeleveranciers de documentatie laten toevoegen, nestas zorgt ervoor dat ze dat ook effectief doen. Wil je een bouwproject met verschillende appartementen documenteren? Via nestas maak je in een handomdraai zo veel dashboards als nodig.

Wie in Vlaanderen verbouwt, vindt in zijn nestas account een BENOveerdossier, klaar om alle BENOveerinspanningen netjes in kaart te brengen.

 

(1) Woningen die na 1 mei 2001 werden gebouw of verbouwd, moeten in het bezit zijn van een postinterventiedossier, overeenkomstig art. 36 van het KB op Tijdelijke of Mobiele Bouwplaatsen dd. 19/1/2005.

Benieuwd hoe een digitaal dashboard voor je woning eruit ziet?

BLIJF OP DE HOOGTE

[activecampaign form=13]

* Door op deze button te klikken, verklaar je akkoord te gaan met onze Privacy Policy
newsletter icon