fbpx Skip to main content

Nestas: eenvoudig, snel en accuraat je woning documenteren

By 29/11/2018december 24th, 2022Particulier, Woningpas

Automatische herinneringen, een persoonlijk dashboard voor je leveranciers en de mogelijkheid om samen te bouwen aan je paspoort: het zijn slechts enkele van de mogleijkheden van een nestas digitaal dashboard, die het verplicht documenteren van je woning eenvoudig, snel en accuraat maken.

Altijd op tijd dankzij automatische herinnering

Je kent het wel: je gasbrander wordt vandaag gekeurd en over exact twee jaar moet dat opnieuw gebeuren. Je zal dat wel onthouden of ergens opschrijven, toch?… En uiteindelijk vergeten. Dankzij de herinneringen van nestas, hoef je je geen zorgen te maken. Open de beschrijving van je keuringsbewijs in nestas en duid aan dat je over twee jaar een terugkerende herinnering wil. Geen kopzorgen meer over waar je die herinnering ook alweer hebt genoteerd, nestas doet je belletje op tijd rinkelen. Niet alleen bij jou overigens, maar ook bij de toeleverancier die het onderhoud moet uitvoeren. Zo kan hij meteen een onderhoud inboeken. 

Een persoonlijk dashboard voor jouw leveranciers

Bestanden delen uit je nestas digitaal postinterventiedossier, is fundamenteel voor een vlotte communicatie en samenwerking met jouw leveranciers. Met nestas kun je de e-mailcommunicatie vanuit je eigen naam doen, rechtstreeks vanuit je nestas-dashboard. Je leverancier herkent je e-mails dan meteen en krijgt een aanklikbaar dashboardoverzicht van alle bestanden die hij al aan je paspoort toevoegde (“Mijn bestanden”) en de bestanden die jij met hem deelt (“Bestanden gedeeld met mij”). Hij bewaart de URL van zijn dashboard in zijn Favorieten en telkens hij het dashboard opent, verschijnt een overzicht van de meest recente versie van alle relevante documenten.

Voor de leverancier is zo’n persoonlijk dashboard erg handig, want hij hoeft niet langer zijn mailbox te doorzoeken om te weten of hij al een document bezorgde, ook al heeft hij zelf geen nestas-account.  

Bouw samen aan je dashboard

Een woning bouwen of verbouwen doe je niet alleen. Een dashboard voor je woning vervolledigen evenmin. Daarom kun je vanaf heden je nestas digitale dashboard volledig delen met een andere partij. Jij blijft de eigenaar van het digitale dashboard, maar de ander kan nu ook nieuwe titels en bestanden toevoegen, zonder daartoe uitgenodigd te worden. Zijn de werken afgerond en heeft de andere partij geen toegang meer nodig tot je dashboard? Simpel, je zet het delen gewoon stop. Dan verliest de andere partij elk zicht op jouw dashboard.

Een goede documentatie is essentieel én verplicht om je woning goed te beheren. Nestas begrijpt dat en helpt je zorg dragen voor jouw investering. De nieuwe mogelijkheden geven je nog meer flexibiliteit dan voorheen en maken jouw werkzaamheden nog efficiënter. Welkom bij nestas!

Kriebelt het om je eigen digitale dashboard aan te maken?