fbpx Skip to main content

Hoe helpt nestas je bij je professionele activiteit?

By 27/05/2017april 8th, 2021Professioneel, PID in bouwprojecten
1

Gedaan met tijd verliezen

nestas zorgt ervoor dat je toeleveranciers niet uit het oog verliezen tijdig hun documenten op te leveren voor jouw postinterventiedossier (pid). Gedaan met tijd verliezen met zoeken naar bestanden in je mailbox, of toeleveranciers achter de veren te zitten. nestas doet het voor jou. Je medewerker(s) besparen aanzienlijk op hun tijdsbesteding én het proces verloopt ordentelijker en tijdiger, wat altijd een betere kwaliteit oplevert.
2

Dupliceren en personaliseren

Bij appartementsgebouwen kun je op een snelle en efficiënte manier een digitaal paspoort dupliceren in zoveel exemplaren als er appartementen zijn en daarna personaliseren. Je kunt ook makkelijk een apart dossier voor de syndic aanleggen.
3

Snelle overdracht

Nestas stelt je in staat om tegen oplevering of verkoop een aantrekkelijk digitaal paspoort in de cloud klaar te hebben, dat je kunt overdragen aan je klant. Hij kan het zelf verder beheren en aanvullen in de cloud, digitaal. Stel je voor: je koper toont tijdens een house warming party aan zijn vrienden hoe het digitaal paspoort van zijn appartement er uit ziet. Een betere promotie kun je je niet wensen.
4

Behoud je eigen kopie

Bij de overdracht van het nestas dossier behoud je een eigen kopie van het dossier, zodat je altijd precies weet wat in je digitaal paspoort opgenomen was en wat je opleverde. Je krijgt ook het bewijs dat de bouwheer zijn exemplaar van het nestas dossier heeft aanvaard.
5

Cloud

Nestas is beschikbaar in de cloud en maakt gebruik van open technologie, waardoor via API geconnecteerd kan worden met interne tools (ERP) of aangesloten kan worden op digitale workflows. Je kunt zo de informatie die uw toeleveranciers invoeren in nestas automatisch laten doorvloeien naar uw ERP of omgekeerd.