fbpx Skip to main content

Efficiënt bouwprojecten documenteren voor je klanten.

Download ons gratis e-book
klantenbeheer project ontwikkeling

Aangenaam voor de kopers, leveranciers en je klantenbegeleiders of projectleiders

nestas is een online platform waarop je makkelijk per bouwproject én per wooneenheid alle documentatie kunt bundelen die je straks aan je koper moet overmaken.

Je kan documenten ook delen en contact houden met leveranciers die hun activiteit op de werf nog moeten documenteren voor je klant.

nestas bespaart tijd én vervelend werk.

Je projectleiders sparen tijd en kosten en hebben het gevoel dat ze de controle altijd behouden: ze moeten dankzij nestas niet meer zoeken of nabellen om de juiste bestanden in hun postinterventiedossiers te krijgen. Op dit platform kunnen je medewerkers én hun leveranciers zelf plannen, offertes, opdrachtbevestigingen, facturen, fiches, foto’s en garantiebewijzen uploaden.

Nestas stuurt automatische herinneringen en houdt perfect bij hoe het PID ervoor staat. Zo weet je projectleider snel wie van zijn leveranciers achterloopt en kunnen hardleerse leveranciers meteen op de schouder getikt worden.

Postinterventiedossier woning
documenten huis opzoeken

Beter voor de koper

Met het digitale woningpaspoort van nestas deel je met één klik het volledige dossier met de uiteindelijke koper.

Alle documenten op één plek, klaar voor de koper, die voortaan daar alles kan bijhouden en aanvullen en zijn woning als een goed huisvader kan beheren.

Zou jij een auto kopen zonder dashboard? Neen, toch?

Niet dat je altijd alle data wil zien, maar het dashboard moet je aandacht trekken op belangrijke en dringende zaken (zoals je snelheid 😉), naast informatie over jouw gebruik en de status van je auto. Je wil toch niet “blind rijden”.

Met een woning is het niet anders.

Een koper aanvaardt vandaag niet langer een woning die niet over een behoorlijk dashboard beschikt. Zo’n dashboard geeft de koper een duidelijk zicht op de eigendom die hij wil kopen , het geeft inzicht in verbruik en herinnert aan onderhoud of andere acties. Hoe maak je snel en accuraat zo’n dashboard?

Download ons e-book en zie hoe smart living onmogelijk is zonder smart documenting én hoe je dat best aanpakt.


Smart living is onmogelijk zonder smart documenting

Download ons gratis e-book

smart documenting smart living
woning paspoort

Organiseer beter
nestas organiseert alle informatie per bouwproject en per wooneenheid, zodat je snel en eenvoudig documentatie kan toevoegen en terugvinden.

documenten bijhouden smart living

Bespaar kostbare tijd
Documenten uploaden, aanvragen, updaten, delen, becommentariëren, … Voortaan doe je het in een handomdraai met slechts één tool.

reminder onderhoud woning

Laat nestas het werk doen
nestas neemt het werk uit je handen: je leveranciers krijgen op tijd en stond een herinnering om ontbrekende documenten op te laden.

cloud oplossing

Kies de veiligste optie
Kostbare documenten vertrouw je niet aan de eerste de beste toe. Met nestas weet je 100% zeker dat ze veilig opgeborgen zijn. Kwijtraken kan niet en alleen jij bepaalt met wie je ze deelt.