Een vakman uit de duizend

Ik vertrouw op mijn ervaring en op die van nestas

“Ik ben een vakman. Mijn ervaring en kennis staan buiten kijf en mijn klanten waarderen mijn betrouwbaarheid. Altijd dezelfde kwaliteit. Ik heb niet veel vakantie, maar ik neem het ervan als het zover is. Veel zon en vrienden, soms al eens wat verder van huis. Vastgoed verliest nooit zijn waarde. Daarom investeer ik zoveel ik kan in woningbouw en –renovatie. Het is mijn appeltje voor de dorst.”

Met nestas maak je een digitaal dashboard van je eigendom aan. In enkele eenvoudige clicks verzamel je alle gegevens om je vastgoed te beheren. Eenvoudige notificaties houden je op de hoogte van onderhoud en herstellingen die je kunt inplannen. Met nestas krijg je optimaal zicht op jouw eigendom en je zorgzame, tevreden huurders. En wanneer je verkoopt, is je eigendom meer waard.

  • Het nestas inspiratiedossier dat je gratis in je klantenzone vindt, bevat standaard een checklist waarmee je altijd weet wat je nog moet aanvullen of wanneer jouw paspoort volledig is.
  • Je kunt meteen al je officiële documenten van je vastgoed (koopakte, leningovereenkomst, verzekeringscontract,…) netjes bijeenhouden, je verliest ze nooit meer.
  • Je hebt zicht op welke vaklui je waar liet ingrijpen.

TIP – Houd ook je offertes en facturen bij in nestas. Misschien heb je ze nodig als garantiebewijs of voor verzekeringsdoeleinden.