fbpx Skip to main content

Nestas, het digitale paspoort voor je woning, heeft een Award of Excellence van WOLDA (Worldwide Logo Design Award) gewonnen in de categorie Nieuw Logo. En daar mogen we trots op zijn, want nestas haalde het van meer dan 300 deelnemers uit 46 landen. WOLDA is een wedstrijd op wereldniveau voor logo’s die sinds 2006  jaarlijks georganiseerd wordt door het International Editorial-Design & Research Forum in Duitsland.

De nestas applicatie werkt intuïtief en maakt al je documenten onmiddellijk vindbaar dankzij de krachtige zoekfunctie. Het logo van nestas toont een “digitale skyline”: een elegante aaneenschakeling van verschillende gebouwen (huis, appartementsgebouw, kantoor, fabriek), die allemaal toepasbaar zijn voor een nestas digitaal pas. De naam “nestas” staat als fundament van de gebouwen in de skyline centraal eronder.

Nestas logos
nestas visitekaart

“nestas” komt van het eeuwenoude “Hebban olla vogala nestas hagunnan hinase hic enda thu uuat unbidan uue nu”. Het zijn de eerste woorden van een 11de-eeuws tekstfragment in Oudnederlands, hoogstwaarschijnlijk geschreven in de abdij van Rochester in Kent (Verenigd Koninkrijk). Het zinnetje kan vertaald worden als “Alle vogels zijn een nest beginnen bouwen, behalve ik en jij. Waar wachten wij nu op?”

De inzending voor de WOLDA awards werd opgemaakt door het creatieve B2B marketingbureau Living Stone. Living Stone helpt B2B marketeers hun stempel te drukken en het verschil te maken via storytelling en effectieve communicatie. Het bureau blinkt uit in zowel traditionele als digitale marketing door eenvoudige tools te implementeren die verder bouwen op de huidige bedrijfscultuur, verkoopprocessen en de marktambities van de klant. Living Stone selecteert de juiste creatieve ideeën en aanpak die leiden naar de best mogelijke visuele weergave.

Living Stone B2B marketing agency