fbpx Skip to main content

Laat je digitaal paspoort opmaken door een nestas concierge

Wist je dat sinds 2001 elke nieuwbouw en elke verbouwing zorgvuldig gedocumenteerd moet worden? Je moet alles bijhouden in een postinterventiedossier (PID). Zo’n PID bevat alle technische en praktische documentatie van een woning. Hiermee kunnen bijvoorbeeld architecten of aannemers precies zien wat de structuren van het gebouw zijn, welke werken hoe zijn uitgevoerd en welke materialen zijn gebruikt. Het dossier blijft daarom altijd bij de woning en wordt bij verkoop overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De notaris zal je ernaar vragen.

nestas: het digitale dashboard van jouw woning

nestas helpt je alle technische en praktische documenten handig en overzichtelijk bewaren. Het is meer dan een PID; nestas is het digitale dashboard van jouw woning. In deze tool bewaar je alle informatie die wettelijk vereist is én zaken die je zelf relevant vindt in de cloud. Zo heb je alle benodigde informatie altijd snel bij de hand. Dat bespaart veel tijd en is een meerwaarde als je later jouw woning wilt verkopen.

Je ziet het niet zitten om zelf jouw digitaal dashboard op te stellen?

Geen probleem. Onze conciërgedienst zorgt ervoor dat een van onze conciërges dat voor jou doet. We halen je papieren op, stellen je dossier samen en twee dagen later heb je alles terug, mét een perfect digitaal dashboard.

Wat doet onze conciergedienst voor je?

  • Een koerier komt alle documenten bij je thuis ophalen.
  • Onze conciërge scant al je documenten in als pdf-document en stelt je nestas digitaal dashboard samen.
  • Een koerier komt je papieren 2 tot 3 werkdagen later terugbrengen.
  • Je ontvangt je logingegevens voor je digitale dashboard.
  • Voor een marginele kost kun je je conciërge vragen om de zes maanden je dossier aan te vullen.

De kost van onze conciërge varieert al naargelang je een grote eigendom (villa met tuin/zwembad/bijgebouwen), een gewone woning (rijwoning) of een flat wil laten opnemen in je paspoort. Op onze shop vind je wat deze service je kost en kun je een conciërge boeken.