Voordelen

Met nestas zit alles meteen juist

Gedaan met eindeloos bellen en zoeken naar de juiste bestanden om je postinterventiedossier (PID) samen te stellen. Alle documenten en alle correspondentie van een project vind je meteen in jenestas dossier terug. nestas houdt alles bij en geeft alles het juiste plaatsje. Vanzelf. Makkelijker bestaat niet.

Nestas bespaart tijd

Medewerkers of toeleveranciers kunnen zonder moeite hun attesten, documentatie, foto’s,… naar je PID zenden. In de e-mail hangen, replyen en klaar is Kees! Je krijgt een bericht wanneer ze dit doen. Een snelle preview toont je of dit de info is die je wou. Is er een probleem? In je project vind je alle correspondentie van je medewerker of toeleverancier.

Nestas doet het vervelende werk

Nestas is nooit vermoeid. Het herinnert jouw toeleveranciers eraan dat ze nog bij jou in het krijt staan en zet ze ertoe aan om de documenten en informatie die je nodig hebt, tijdig door te zenden naar jouw PID. Laat nestas maar het vervelende werk doen. Zo blijft je relatie met hen constructief en gefocusseerd.

Size doesn’t matter

Nestas laat je toe om snel en accuraat een dossier te creëren dat precies aansluit bij jouw gebruikelijke manier van documenteren: zo eenvoudig of complex als je zelf wil. Alleen plannen en attesten? Ook werfverslagen? Veel foto’s? Jouw toeleveranciers zenden wat je maar wil naar het PID. Meteen op de juiste plaats, zoals je aangaf.

Tijdige en effectieve actie

Nestas biedt op elk moment een schaal met de vooruitgang van uw PIDs. Zo merk je meteen waar je toeleveranciers achteroplopen en kun je tijdige en effectieve actie nemen. Hardleerse toeleveranciers begrijpen zo dat ze maar beter meteen hun deel van het PID invullen.