Aannemer: Klein en geliefd

Mijn klanten zijn mijn vrienden

“Veel klanten werden uiteindelijk vrienden. Eigenlijk doen ze de prospectie voor mij. Op hun Facebookpagina’s zetten ze leuke foto’s en commentaren, en ze promoten me bij hun vrienden. Het geluk van mijn klanten motiveert me om elke dag opnieuw het beste te geven. Tot de dag dat ik het beste terugkrijg: hun geluk wanneer ze de sleutels van hun woning in handen hebben.”

Met een nestas postinterventiedossier bied je u de bouwheer een digitaal paspoort van zijn woning aan. Onderaannemers vullen hun deel van het dossier in, op tijd en correct. De bouwheer krijgt bij oplevering zijn digitale paspoort en wordt je beste promotor. Zo bespaar je niet alleen kosten, maar krijgt u ook gratis marktpromotie.

  • Maak één PID voor al jouw projecten en personaliseer in functie van elke bouwheer.
  • Maak jouw eigen structuur en kopieer naar alle PIDs, zo werk je snel en efficiënt.
  • Als je het dossier overdraagt, behoud je via een read-only versie van het PID zicht op de woning zoals je ze opleverde. Zo weet je altijd precies wat je opleverde. Je kunt ook nog alle bestanden downloaden.
  • Nestas kan je rapporteren over de woning: vb. over de mate waarin een beroep wordt gedaan op de toeleveranciers eens de woning is verkocht. Interessant in het kader van de tienjarige verantwoordelijkheid.