Makelaar: een unieke ervaring

Eens en voorgoed gedocumenteerd

“We gaan onzorgvuldig om met ons woningpatrimonium. Meestal stelt de eigenaar bij een verkoop vast dat hij nauwelijks beschikt over informatie met betrekking tot de woning. We doen niks anders meer dan postinterventiedossiers opstellen om woningen verkoopbaar te maken. Het is maar de vraag wat er met die dossiers gebeurt eens de woning is verkocht. Het zou wel makkelijk zijn mocht er een vlotte, digitale manier bestaan om een woning te documenteren. Eens en voorgoed.”

Met een nestas dashboard bied je de bouwheer een digitaal paspoort van zijn woning aan. In enkele eenvoudige clicks stel je het dossier voor jouw verkoper op. De koper krijgt bij oplevering zijn digitale code en wordt jouw beste promotor. Met nestas kun je je concentreren op wat belangrijk is: een kwalitatieve en snelle afwikkeling van het verkoopproject, een tevreden notaris en een pluim voor jouw professionele aanpak.

  • Maak één dashboard voor al jouw projecten en personaliseer in functie van elke koper.
  • Maak jouw eigen structuur en kopieer naar alle dashboards, zo werk je snel en efficiënt.
  • Voeg eventueel jouw eigen toeleveranciers toe in het dashboard. Een echte meerwaarde voor jouw koper!
  • Een nestas dashboard geeft een koper vertrouwen, hij koopt sneller en betaalt een betere prijs dan wanneer een woning niet of slecht gedocumenteerd is.
  • Een gebruiker van een nestas-dashboard blijft je gegevens zien. Hij zal ook bij jou terechtkomen wanneer hij op zijn beurt verkoopt.
  • Als je zelf het dashboard overdraagt, behoud je via een read-only versie van het dashboard zicht op de woning zoals je ze opleverde. Je kunt nog alle bestanden downloaden.