Projectleider: de vertrouwensfiguur in het midden

Gedaan met eindeloos opvolgen

“Eindeloos bellen en opvolgen. E-mails opzoeken in mijn mailbox. Onderaannemers die van de radar verdwijnen als ik ze nodig heb. En de opleverdatum komt steeds dichterbij. Ik kan niet geloven dat er geen betere manier bestaat om op vlotte wijze onze nieuwbouwprojecten te documenteren en het PID op te stellen.”

Met een digitaal nestas dashboard bied je de  bouwheer een digitaal paspoort van zijn woning aan, incl. postinterventiedossier. Onderaannemers vullen hun deel van het dossier in, op tijd en correct. Met nestas kan je je concentreren op wat belangrijk is: een kwalitatieve en tijdige afwikkeling van het bouwproject zonder veel gedoe en met een vlotte samenwerking met uw onderaannemers. Je leven wordt een stuk makkelijker.

  • Maak één dashboard voor al je projecten en personaliseer in functie van elke bouwheer.
  • Maak je eigen structuur en kopieer naar alle dashboards, zo werk je snel en efficiënt.
  • In één blik zie je welke dossiers je aandacht vragen. Je kunt je toeleveranciers doeltreffend en effectief op hun taken wijzen.
  • Geen nerveus telefoon- en e-mailverkeer meer om de juiste bestanden te bekomen. Alles steekt netjes in je nestas dashboards. Voor een gerust gemoed en heel veel tijdswinst.