Je bent een actieve senior

Ooit kan ik onbekommerd verkopen

meerwaarde woning documentatie

“Ik heb mijn leven lang hard gewerkt en nu ben ik druk in de weer met mijn hobby’s. In dit huis bracht ik mijn kinderen groot en zelfs de kleinkinderen kennen het goed. Ik wil mijn eigendom verzorgen, want hier vind ik mijn herinneringen en mijn wissel op de toekomst. Het is straks tijd voor iets kleiners, maar mijn huis wil ik duur verkopen, het verdient niets minder.”

Met nestas maak je een digitaal dashboard van je familiewoning. In enkele eenvoudige clicks verzamel je alle gegevens om ze in kaart te brengen en duurzaam te beheren. Of je vraagt het aan ons en wij beschrijven ze voor jou. Met nestas krijg je wat belangrijk is: duurzaam behoud van de woning waaraan je verknocht bent, van de waarde ervan en een woning die je pico bello in orde houdt.

  • Nestas bevat standaard een checklist waarmee je altijd weet wat je nog moet aanvullen of wanneer jouw paspoort volledig is.
  • Je kunt terecht bij onze conciërgedienst om je woning door ons te laten documenteren.
  • Je kunt meteen al jouw officiële documenten van je woning (koopakte, leningovereenkomst, verzekeringscontract,…) netjes verzamelen, je verliest ze nooit meer.

TIP – Houd ook je offertes en facturen bij in nestas. Misschien heb je ze nodig als garantiebewijs of voor verzekeringsdoeleinden. Ze kunnen ook handig van pas komen om kooplustigen te overtuigen van de onderhoudskosten die je maakte om de woning op peil te houden.