Cool! Ik heb mijn eigen stekje!

Nestas geeft me gemoedsrust

“Ik woon in een stadsappartementje dat ik afbetaal. I love it. In de stad, dicht bij kantoor. Ik bevind me op de fast track van het zakenkantoor waar ik werk. Mijn partner maakt het als doctoraalstudent aan de unief. Nog even en we kunnen naar het buitenland. Mijn appartement is mijn ziel en mijn zekerheid.”

Met nestas maak je een digitaal dashboard van jouw vastgoedinvestering. In enkele eenvoudige clicks verzamel je alle gegevens om jouw vastgoed te beheren. Met nestas krijg je wat belangrijk is: optimaal beheer van je eigendom, en zorgzame en tevreden huurders. De gemoedsrust van de juiste aanpak.

  • Het nestas inspiratiedossier dat je gratis in je klantenzone vindt, bevat standaard een checklist waarmee je altijd weet wat je nog moet aanvullen of wanneer jouw paspoort volledig is.
  • Je kunt meteen al je officiële documenten van je woning (koopakte, leningovereenkomst, verzekeringscontract,…) netjes bijeenhouden, je verliest ze nooit meer.

TIP – Houd ook je offertes en facturen bij in nestas. Misschien heb je ze nodig als garantiebewijs of voor verzekeringsdoeleinden.