Incentive program

Smart Living

Alle cafetariaplannen ten spijt, blijven je collega’s vooral in de kou staan rond hun woning of flat. Als belangrijkste investering (en spaargeld) is die het materiële zorgenkindje, dat een derde van het gezinsbudget opeist.

Met een nestas digitaal dashboard ontzorg je je medewerkers en bezorg je ze gemoedsrust over hun eigendom.

Dat maakt het hoofd vrij voor het echte werk!

Download onze flyer
nestas incentive

Gemoedsrust over de woning is meer focus op het werk

Je medewerkers besteden gemiddeld 8 tot 12 jaarinkomens aan hun woning. Daar willen ze dus goed voor zorgen en ze zijn daar overdag ook wel mee bezig. Logisch toch?

Als werkgever kun je ze vandaag een instrument aanbieden om zich hierover te ontzorgen.

Zorgen om het huis

Natuurlijk kun je de werkplek aanpakken, werkprocessen stroomlijnen en de juiste managementstijl inzetten. Toch blijven medewerkers snel afgeleid door invloeden van buitenaf. Eén risicofactor is hun huis. Dat is niet gek: het is toch de grootste investering in een mensenleven?

Daar wil je dus goed voor zorgen. Ook moet je in België zoals elders in de EU verplicht documentatie aanleggen in een zgn. postinterventiedossier (PID).

zorgen over het huis
dashboard nestas

nestas is een SaaS-platform dat je medewerkers helpt bij het goed beheer van hun eigendom

nestas ontzorgt “zijn” eigenaar, houdt alle informatie netjes klaar en brengt belangrijke acties in herinnering. Zo krijgen leveranciers automatische herinneringen voor onderhoud of andere acties, waardoor vb. dure herstellingen vermeden worden. Een goed onderhouden en gedocumenteerde woning levert bovendien een betere verkoopwaarde op.

nestas leidt dus tot zorgeloze huiseigenaren. Dat betekent minder verzuim en minder gestresseerde medewerkers. En dat maakt nestas het perfecte extraatje voor je medewerkers.

is meer productief

is meer betrokken

is minder vaak ziek

focus op werk incentive

nestas zorgt voor focus op het werk

Met nestas geef je je medewerkers een digitaal paspoort voor hun huis en een bijzonder makkelijke manier om het beheer van hun huis te managen. Ook verkopen wordt makkelijker en verloopt vlotter, want het paspoort bevat reeds de meeste, zoniet alle relevante documenten én is makkelijk door te geven aan een nieuwe koper. Het nestas dashboard geeft de eigenaar een comfortgevoel, de gemoedsrust dat alles onder controle is.

nestas herinnert de eigenaar aan praktische, wettelijke en financiële verplichtingen, zonder ingewikkeld kalenderbeheer. nestas zorgt voor up-to-date documentatie op de juiste plaats. In noodgevallen vindt de eigenaar meteen wie hem kan helpen en kan hij de juiste informatie doorzenden om de herstelling zo vlot en snel mogelijk te laten verlopen.

nestas scheelt een hoop privételefoontjes op de werkvloer, spontane vrije vakantiedagen of plotseling thuiswerken.

Het gevolg? Medewerkers hebben het hoofd meer bij hun werk.


Download onze flyer

nestas incentive program
woning paspoort

Organiseer beter
nestas organiseert alle informatie omtrent je woning zodat je ze snel en eenvoudig terugvindt, waar je ook bent.

documenten bijhouden smart living

Bespaar kostbare tijd
Documenten uploaden, aanvragen, updaten, delen, becommentariëren, … Voortaan doe je het in een handomdraai met slechts één tool.

reminder onderhoud woning

Laat nestas het werk doen
nestas neemt het werk uit je handen: je leveranciers krijgen op tijd en stond een herinnering om onderhoudsbeurten in te plannen en ontbrekende documenten op te laden.

cloud oplossing

Kies de veiligste optie
Kostbare documenten vertrouw je niet aan de eerste de beste toe. Met nestas weet je 100% zeker dat ze veilig opgeborgen zijn. Kwijtraken kan niet en alleen jij bepaalt met wie je ze deelt.